Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 31 augusztus 2015

A teológia szakon folyó képzés célja olyan teológus-lelkészek nevelése, akik a Szentírásról és a pasztorációs munkáról elsajátított korszerű és átfogó ismeretek által, valamint a képzés ideje alatt az egyházi életben való gyakorlati részvétellel egyházi szolgálatra készülnek fel.

Kategória: Civil szervezetek

Szervezet éljai:
Adománygyűjtés,
Jótékonysági rendezvények megtartása,
Nyomtatott és elektronikus kiadványok kiadása,
Felvilágosítóelőadások, rendezvények tartása,
Rák kutatás támogatása.

Kategória: Civil szervezetek

Az alapítvány célja az ifjúság nevelésének, szellemi és testi képességeik, ismereteik fejlesztésének támogatása.

Kategória: Civil szervezetek

Testi lelki egészséget szolgáló tevékenységek művelése, fejlesztése, oktatása. A biológiai lét értéke, az élet tisztelete, az egészség értékének, az én harmóniájára vontakozó értékek, érzelmi életünk egyesúlyban tartására való törekvés, és ezen értékek rangjának visszaállítása. egészséges életmódra nevelés, prevenció, korrekció. Egészséges életvitelre, életmódra, mentálhigiéné megőrzésére, visszaszerzésére, a társadalomban elfogadott helyes értékeítéletekre, értékrendre nevelés. Kulturális, szabadidős és sporttevékenységek szervezése, vezetése, megvalósítása. Kommunikációs konzultáció, tréning, továbbképzések tanácsadások szevezése, lebonyolítása. Halmozottan hátrányos helyzetű emberek és csoportok, nemzetiségi és entikai kisebbségek esélyegyenlőségének javítása.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja és feladata: a repülőtéri dolgozók jogainak érvényesítése, munkájuk segítése. A dolgozók segítése minden téren. A vállalat által kezdeményezett értekezleteken való részvétel.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja a tagság összefogása, érdekeik képviselete, a tagok szociális jellegű támogatása. A szervezet karitatív tevékenységet és beteglátogatásokat is végez.

A klub havonta egyszer tart összejöveteleket a 1182 Budapest, Wlassics Gyula utca 78/B. szám alatt.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja - nyugdíjas utazó klubként - gyógyturizmus keretében fürdők látogatása, múzeumok látogatása, különböző témájú előadások szervezése. Ennek megfelelően a klub tevékenységét a heti klubnapokon, a rendszeres kirándulásokon, túrákon fejti ki.

Klubnapok: minden hétfőn 14 órától a Rózsában. 

Kategória: Civil szervezetek

A Somogyi László Alapítvány célja az önhibájukon kívül anyagi támogatásra szoruló, egyedülélő, idős, csonka családban élők, többgyermekes családok, Pestszentlőrinc-Pestszentimre régi és új lakóinak támogatása. Az alapítvány a helyi önkormányzat, a Családsegítő Szolgálat és az egyházak ajánlásai alapján ad pénzt vagy természetbeni szociális támogatást.

Kategória: Civil szervezetek

Gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenység támogatása, szociális és nevelési támogatás, karitatív tevékenység.

A fentiek anyagi körülményei megvalósítását lehetővé tevő tárgyi és személyi feltételek biztosítása.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja:
A magyar és egyetemes zenei kultúra, mint a nemzeti hagyomány fontos részének ápolása, és e hagyományok beépülésének elősegítése az általános értékrendbe. A tagok számára a zenei készségeik és képességeik alkalmzásáahoz szükséges feltételek biztosítása, valamint elméleti és gyakorlati képzésük elősgeítése, az Egyesület keretein belül folyó szakmai munka színvonalának biztosítása és fejlesztése.

Egyesület tevékenysége:
Társadalmi célú tevékenység. Saját szervezésű, vagy megbízáson alapuló zenei előadások, rendezvények szervezése és lebonyolítása.

Kategória: Civil szervezetek

Hír naptár

« Április 2016 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Csatlakozz közösségünkhöz