Gyógyítás és kézilabda

Írta:  sajtóközlemény 2016.10.13.

Megállapodást kötött a Magyar Kézilabda Szövetség és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet.

A szövetség részéről Kocsis Máté elnök, a kórház képviseletében pedig Dr. Ralovich Zsolt főigazgató látta el kézjegyével a felek közötti szerződést.

delpest 1
- A Magyar Kézilabda Szövetség számára az egészségvédelem mind az élsport, mind a tömegsport szempontjából kiemelt fontosságú – mondta el Kocsis Máté. – Éppen ezért terjesztettük ki együttműködésünket a Dél-pesti Kórházzal. Célunk, hogy az időről-időre előforduló, rutinszerűnek mondható egészségügyi ellátáson túl akut problémák esetén is segíteni tudjuk a kézilabdázókat, a lehető legkorszerűbb körülmények között. A kórházzal kötött megállapodásunk alapjait és napi operatív protokollját a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége dolgozta, illetve dolgozza ki a kórházzal együtt. Reményeink szerint a keretmegállapodás csupán első, de nagyon fontos eleme egy komplex együttműködésnek.
A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet elkötelezett az egészséges életmód népszerűsítése mellett, szűrővizsgálatokkal, diagnosztikai valamint szakorvosi vizsgálatok széles körével szolgálja az egészségtudatos magatartás terjedését. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött megállapodás eredményeként a felek hatékony partneri kapcsolata biztosítani fogja, hogy a kézilabda sportolók szervezett keretek között juthassanak magas szakmai színvonalú egészségügyi szolgáltatásokhoz a Dél-pesti Kórházban – hangsúlyozta Dr. Ralovich Zsolt, a kórház főigazgatója.

Hír naptár

« Szeptember 2018 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Csatlakozz közösségünkhöz