Webhíradó18 (2251)

Szüreti Mulatság című kiállításra invitálták az érdeklődőket a Kapocs Iskola tanulói a Városháza Galériába.

Pestszentimrén köszöntötték az Imréket.

Kucsák László országgyűlési képviselő mondott beszédet a kiemelt fővárosi eseménynek számító Hargita téri november 4-i megemlékezésen.

A XVIII. kerületi önkormányzat meghívására a Cafe Budapest koncertsorozat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre érkezett.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az Önkormányzat idén is burgonyaosztást szervezett a kerületi nyugdíjasoknak. A 65 év feletti szépkorúak fejenként 15 kg krumplit vihettek haza az akció keretén belül.

"1956-ban is hittünk az igazunkban, hazánkban, és megküzdöttünk érte. Most is hiszünk az igazunkban, hazánkban, és megküzdünk érte" – fogalmazott Csibi Krisztina, a Magyarság Háza igazgatója a Béke téren rendezett október 23-i megemlékezésen.

Az augusztusi sörfesztivál után borfesztivált rendezett az önkormányzat októberben a Kossuth téren.

A Városgazda segítségével az óvodaév kezdetére elkészült az intézmény pedagógus szobája, valamint logopédiai foglalkoztató terme.

A Tomory Lajos Múzeum eddig soha nem látott fotókból készített válogatást a Kossuth téri kiállítóteremben: Faragó György fotóriporter 56-os képeiből nyílt kiállítás a Pavilongalériában.

Tíz éve folyamatosan vesz részt Magyarország a 72 óra kompromisszumok nélkül elnevezésű kampányban. Ezzel elsők vagyunk Európában. A Városgazda18 szervezésében kerületiek is bekapcsolódtak a programba.