Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 29 március 2013
A Tiszta Forrás Alapítvány hajléktalanok nappali ellátására szolgáló melegedőhelyének kialakítása 2012 végén fejeződött be a kerületben.
Kategória: Civil
A nyugalmukat féltik a Hunyadi utca környékén élők Az életminőségük romlásától és eddigi nyugodt lakókörnyezetük megzavarásától tartanak az épülő Nagykőrösi úti közúti csomópont közelében lakók.
Kategória: Önkormányzat
Pro Urbe Pestszentlőrinc-Pestszentimre díjat vehetett át az önkormányzat március 15-i kitüntetési ünnepségén Orbán Kálmán református lelkipásztor, aki harminc éve szolgál a kerületben.
Kategória: Közélet
A Lakatos-lakótelep szellős, barátságos elrendezése ugyanúgy elnyerte a legelső lakók, mint a most ott élők szimpátiáját.
Kategória: Civil
A barátai, a versenyzői köszöntötték a Gombás Étteremben a 80 éves Króner Ferenc cselgáncsmesteredzőt, aki négy évtizeden át volt meghatározó alakja a sportágnak.
Kategória: Sport
A két díszpolgári cím egyikét idén dr. Rajháthy Aurél kapta, aki 45 évig volt a kerületben körzeti orvos.
Kategória: Közélet
Idén is szorgalmazza Kádár Tibor az önkormányzat tulajdonában lévő bérlakások felülvizsgálatát és rendbetételét.
Kategória: Önkormányzat
A tervek szerint 2014 őszéig készül el a Margó Tivadar és a Baross utca kereszteződésében a körforgalom, így megoldódik ennek a balesetveszélyes forgalmi csomópontnak a biztonságossá tétele.
Kategória: Közélet
Hat képviselővel bővült a Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat, egyúttal aktualizáltak, és a hatályos jogszabálynak megfelelően módosították az érintett rendeleteket.
Kategória: Önkormányzat
A hétvégén ünnepli a keresztény világ a húsvétot. Egy református lelkész és egy katolikus plébános gondolatai az ünnepről.
Kategória: Civil

Hír naptár

« Október 2016 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Csatlakozz közösségünkhöz