Tehetségek kibontakozásának támogatása

Írta:  2016.09.22.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közoktatásért Közalapítvány
1184 Budapest, Üllői út 400.
p á l y á z a t i f e l h í v á s t
tesz közzé
tehetségek kibontakozásának támogatására.Támogatható tevékenységek: a pályázó tehetségének kibontakozását segítő, (művészeti vagy szellemi) megfelelően indokolt tevékenység.
Pályázók köre: 13-20 éves XVIII. kerületi állandó lakcímmel rendelkező fiatalok. A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.
A támogatás mértéke: egyszeri, maximum 200 000 Ft összeg.
A pályázat benyújtásának módja és határideje: a pályázati adatlapot és mellékleteit egy nyomtatott példányban és e-mailen kell, 2016. október 30-ig kell a Közoktatásért Közalapítványhoz Mezeiné Bakóczay Hedvig nevére postán vagy személyesen eljuttatni (cím: 1186 Budapest, Tövishát utca 6.; email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) Az email tárgya: tehetség_pályázó neve kell, hogy legyen.
A pályázati adatlap a www.kozoktkozalp.hu oldalról vagy a Napraforgó Óvodában (1186 Budapest, Tövishát utca 6) szerezhető be.
A benyújtott pályázatok értékelése: A pályázat elbírálását a Közoktatásért Közalapítvány Kuratóriumának tagjai végzik, döntésük ellen fellebbezésre nincs mód.
A pályázat elbírálásánál előnyben részesül aki:
- Budapest XVIII. kerületben tanul;
- országos és/vagy fővárosi eredményeket ért el,
- Budapest XVIII. kerület közössége számára új értéket hoz létre.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2016. november 20. A projekt megvalósításának kezdőnapja: a támogatási szerződés kötésének időpontja. A projekt megvalósításának befejezése, elszámolási határidő: a szerződés kötésétől és a támogatási összeg kifizetésétől számított 30 nap, de legfeljebb a támogatási szerződés megkötését követő év szeptember 30. napja. Az elnyert támogatás összegével a futamidő végén a pályázó számlák és egyéb dokumentumok benyújtásával köteles elszámolni. Amennyiben a pályázó elszámolási kötelezettségének nem tesz eleget, a továbbiakban pályázat benyújtására nem jogosult. A felvett támogatást visszafizetni köteles.

 Budapest, 2016. szeptember 21.   

közalapítvány kuratóriuma