Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 27 január 2012
Jöhet a hó, az FKF Zrt. felkészült az utak takarítására. Az intézmények és a magáningatlanok tulajdonosai azonban maguk kötelesek gondoskodni arról, hogy területük ne legyen havas, jeges.
Kategória: Önkormányzat
Tavaly decemberben nagy vihart kavart a kerületben a hír, miszerint a főváros arra készül, hogy január 1-jétől áttér a vízdíjalapú szennyvíztisztítási díjra, vagyis a csatornázatlan utcákban is ugyanúgy kellene fizetni „csatornadíjat”, mint a csatornázott helyeken. Dömötör István pestszentlőrinci és Csabafi Róbert pestszentimrei képviselő javaslata nyomán a főváros két hónappal elhalasztotta a rendelet bevezetését.
Kategória: Közélet
Sikeres esztendőt zárt tavaly az önkormányzat, s ennek bizonyítéka, hogy hosszú évek után először 850 milliós plusz keletkezett. Ráadásul mindezt úgy érte el, hogy 600 millió forinttal kevesebb bevétele volt a tervezettnél, decemberben 450 millió forint adósságot törlesztett, előrehozottan kifizette a decemberi béreket, összesen több mint 400 milliós tételt teljesített az idei feladatok közül. A kánaán azonban még nem jött el, csupán a korábbi önkormányzat túlköltekezéseit sikerült megfékezni.
Kategória: Önkormányzat
TV18 - Vannak olyan világsztárjaink, akik nem közismertek, mert az Aranycsapat előtt élték fénykorukat. Egy legenda körvonalai.
Kategória: Webhíradó18