Elemek szűrése dátum szerint: csütörtök, 05 január 2012
Nem csak a kerület, az egész ország büszke Tóth Balázs tizenkétszeres magyar bajnok tekvondósra, aki kijuthat az olimpiára. A hvg.hu terjedelmes cikkben mutatja be a sportoló készülését.
Kategória: Sport
Amint arról már beszámoltunk, az önkormányzatnak köszönhetően Lendületbe hozzuk! elnevezéssel ingyenes sportprogramokat szerveznek a lakosok részére.
Kategória: Sport
Amikor a Városkép felkért, hogy értékeljem az óévet és köszöntsem az újat, rögtön az jutott eszembe, hogy a számvetést és a tervezést nem lehet egymástól elválasztani. Ennek egyszerű oka van. A szakmai alapossággal és alázatosan, de eltökélten végzett munkánk elemei egymásra épülnek, így a megújulási folyamatot nem lehet naptár szerint felosztani. Ahogy a borász dolgozik, úgy dolgozik az önkormányzat vezetősége is. Sokat kell tennünk azért, hogy látható eredményeket mutathassunk fel, miként mindennap gondozni és ápolni kell a szőlőt ahhoz, hogy örülhessünk a gyümölcsnek és a bornak.
Kategória: Önkormányzat
A kerület új jegyzője, dr. Peitler Péter fontosnak tartja az elmúlt esztendőben elért eredményeket: a szervezettebb és átláthatóbb hivatali munkát, a közétkeztetési közbeszerzés sikerességét, a szolgáltató önkormányzat erősítését. A munka mellett azonban arra is figyel, hogy lehetőség szerint minél több időt töltsön a gyermekeivel.
Kategória: Önkormányzat