Elemek szűrése dátum szerint: szombat, 11 február 2012
Hosszabb távon és jobb feltételekkel tud feladatot adni az önkormányzat azoknak, akik közfoglalkoztatás keretében vállalnának munkát.
Kategória: Önkormányzat
Programváltozás lesz a nagy sikerű Lendületbe hozzuk! nevet viselő ingyenes lakossági sportprogramban. A síoktatás bővülése miatt módosult a február 19-ig érvényes program
Kategória: Sport
A Park Uszoda 25 méteres fedett medencéjében rendezte meg január 29-én a Lőrinc 2000 SE a kerületi úszóbajnokságot, amelyen helyi klubok úszói, oktatási intézmények tanulói és az úszást kedvelő felnőtt lakosok vehettek részt.
Kategória: Sport
Bensőséges hangulatú emlékünnepséget tartottak január 26-án a Városház utcában, a pályafutása során a szentlőrinci futballcsapatot is erősítő Deák Ferenc, Bamba születésének 90. évfordulója alkalmából.
Kategória: Sport
Az olvasás segít megismerni az embereket, segít megismerni önmagunkat, és segít kialakítani, később pedig folyamatosan alakítani egyéni világnézetünket. Az irodalom és a könyvek szeretetének fontosságáról beszélt Udvarhelyi András nyugdíjas újságíró január 30-án a Rózsa Művelődési Házban.
Kategória: Kultúra
Minden jel arra mutat, hogy az önkormányzatnak sikerül megoldást találnia a pestszentimrei városközpont fejlesztése során kialakult egyik fő problémára, a gyermekorvosi rendelő új helyének kijelölésére, illetve arra, hogy a kerület ezen részén élőknek továbbra se kelljen Pestszentlőrincre utazniuk egyes szakorvosi rendelések miatt.
Kategória: Önkormányzat
Három iskolából – a Kondorból, a Csontváryból és a Pirosból – válogatott kis csoportok mentek el a MOHA egyesület alkotóházába.
Kategória: Kultúra