Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 24 február 2012
A Nemes utcai Baptista Imaház és Közösségi Otthon szép elképzelésekkel és bőséges programmal várja az érdeklődőket. A terveket Háló Gyula lelkész ismertette lapunkkal.
Kategória: Civil
Talán nem sokan tudják, de létezik egy apácarend a kerületünkben, a Wlassics Gyula utcai rendházban. A Jézus Szíve Nővérek Társasága, bár korábban is működött, a rendszerváltozás óta, 1991-től fejti ki tevékenységét Lőrincen, Imrén, az országban, sőt szerte a világban is.
Kategória: Civil
Az idén 10. alkalommal rendezik meg az ausztriai Lackenhofban a Lőrinc Kupa síversenyt. A március 17-i esemény fődíja egy 40 centiméteres vándorserleg lesz.
Kategória: Sport
Az egymás iránti szeretet fontosságáról, az emberi kapcsolatok mélységeiről beszélt Müller Péter író abban az előadásában, amelyben a Szeretetről, szerelemről, szeretkezésről című könyvének mondanivalóján keresztül fogalmazta meg a legfontosabb emberi kapcsolatokról alkotott véleményét.
Kategória: Kultúra
Árvay Zolta és Huller Ágoston képzőművész kiállítása február 8-án nyílt meg az Országos Idegennyelvű Könyvtárban.
Kategória: Kultúra
Február első és második hetében sikerült újabb nagy mennyiségű és jó minőségű téli tüzelőt osztani a rászorulóknak. Az önkormányzat 75 köbméter akácfát kapott ehhez az akcióhoz.
Kategória: Önkormányzat
Kaszner Margit kerületi grafikus- és festőművész, író a Magyar Kultúra Lovagja elismerésben részesült a magyar kultúra napja alkalmából.
Kategória: Kultúra