Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 17 június 2015
Kedves ünnepség volt kedden délután a Thököly úti sporttelepen. A Magyar Labdarúgó Szövetség pályaépítési programjának az eredményeként újabb műfüves pályát adtak át a „nagypálya” mögötti területen, hogy ez is szolgálja a kerület mozogni, sportolni vágyó fiataljait.
Kategória: Sport
Egyórás gálaelőadással ünnepelte a tanév végét az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dance City Center Musical- és Tánciskola. A változatos produkciókban a tánciskola mind a csaknem 80 táncosa bemutatkozott.
Kategória: Kultúra
Valamivel több mint 4 és fél tonna veszélyes háztartási, és közel 1,8 tonna elektronikai hulladékot adtak le a XVIII. kerületben az önkormányzat által szervezett lakossági veszélyeshulladék-gyűjtés során.
Kategória: Közélet
Az általános iskola befejezésének egyszerre felemelő és szomorú pillanata a 8. osztályt elvégző diákok ballagása. Felemelő, mert a nyári vakáció után egy új korszak kezdődik a tinédzserek életében, és szomorú, mert sok kedves barátot, nyolc év közös élményeit kell hátrahagyni.
Kategória: Kultúra
Az országgyűlési választásoktól távolmaradókat kell megszólítania a baloldalnak ahhoz, hogy győzelmi esélye legyen 2018-ban. Többek között erre mutatott rá Hiller István, az Országgyűlés szocialista alelnöke a Bal 18 Közéleti kávézó elnevezésű fórumán június 15-én.
Kategória: Önkormányzat
Születésnapot ünnepeltek a pestszentimrei Ady Endre Általános Iskolában, az intézmény fennállásának 85. évfordulóján.
Kategória: Kultúra
Minden eddiginél több, 1100 pályázó vesz részt idén a Szebb, virágosabb kerületünkért pályázaton.
Kategória: Önkormányzat
Gálán köszöntötte a legsikeresebb tanulókat és pedagógusokat a XVIII. kerületi Pedagógiai Intézet. Az Aranygála sokéves hagyomány a kerületben.
Kategória: Kultúra
Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára akadályoztatása miatt a Vasvári-napok helyett június 11-én az irodájában vette át a Vasvári-díjat.
Kategória: Civil

Hír naptár

« Március 2014 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Csatlakozz közösségünkhöz