Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 25 február 2011
Jótékonysági díszvacsorát és borárverést rendeztek a Zilah kávéházban, amellyel a speciális olimpiára utazó SOFI SK sportolóit támogatták.
Kategória: Sport
Úgy látszik, az idei tél olyan sportágakat is elhoz kerületünkbe, amelyeknek űzésére eddig nem nyílt mód. A Bókay-kertben lévő jégpálya után ugyanis nemrégiben egy új sportág, a golf szerelmesei is birtokba vehettek egy pályát a Gyömrői úton.
Kategória: Sport
Kitűnően kezdte a 2011-es évet Tóth Balázs, aki a WTF taekwondo évadnyitó világranglista-versenyén megnyerte súlycsoportjának küzdelmeit. A magyar versenyző nem pihenhet túl sokat, február végén már Iránban lép majd szőnyegre.
Kategória: Sport
A Junior Achievement Magyarország és a Citibank által támogatott Iskolatámogatási Programban, a 2010-11-es tanévben a Csontváry Kosztka Tivadar Általános és Alternatív Iskola 665 ezer forint értékű pénzügyi-gazdasági oktatócsomagot nyert el.
Kategória: Kultúra
Az Üde Színfolt Kulturális Egyesület rendezvény-sorozatot indít „Tartozunk – Összetartozunk” címmel a Polgárok Házában. Az esemény-sorozat fővédnöke a Nemzeti Kulturális Alap elnöke, Jankovics Marcell lesz.
Kategória: Kultúra
A soron következő ülését február 17-én tartotta meg a képviselő-testület a városházán. Napirend előtti felszólalás során Ughy Attila polgármester tartott tájékoztatást a Vajk-sziget Általános Iskolában, február 3-án történt sajnálatos tornatermi balesetről és azt követő intézkedésekről.
Kategória: Önkormányzat
Jelentős mennyiségű kátyú keletkezik a főváros közútjain egyetlen tél alatt. A XVIII. kerületben például 2011 elején mintegy 9000 négyzetméter úthibával kell számolni. Ennek kijavítása, karbantartása komoly összegeket emésztene fel, ezért döntött úgy az önkormányzat, hogy a korábbi módszert költséghatékonyabb megoldásra cseréli.
Kategória: Önkormányzat
Ughy Attila polgármester és dr. Lévai István Zoltán alpolgármester február 18-án megtekintette az átadás előtt álló Égi udvart, azaz SkyCourtot.
Kategória: Önkormányzat
Nem kerületi önkormányzati, hanem kormányzati döntés volt a köztisztviselők éves cafetériakeretének maximalizálása.
Kategória: Önkormányzat
Az elmúlt évben rekordmennyiségű csapadék hullott, s ez helyenként komoly problémát jelent. A belvíz okoz problémát a Halomi út-Háromszéki utca sarkán, ahol helyszíni szemlét tartottak, és a lehetséges megoldásokat elemezték.
Kategória: Önkormányzat

Hír naptár

« December 2017 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csatlakozz közösségünkhöz