„Házi Komposztálás” pályázat 2021

2021.08.27.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Házi Komposztálás” elnevezésű felhívásunkra 2021. évben beérkezett pályázatok feldolgozásra kerültek.

A korábbi években kiosztott komposztáló edényeket megelégedéssel használják a sikeres pályázók, és öröműnkre szolgál, hogy egyre többen vannak, akik az összegyűjtött zöldhulladék hasznosítását saját maguk szeretnék elvégezni, és az így kapott értékes komposztot visszajuttatni kertjükbe. Köszönetünket fejezzük ki minden pályázónak, aki részt vesz ebben a közös programban, és ezzel hozzájárul ahhoz, hogy minél zöldebb környezetben éljünk.

A nyertes pályázók a komposztáló edényeket személyesen, az önkormányzat által elektronikus, vagy postai úton megküldött értesítő levél és személyi okmányainak (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány) bemutatásával tudják átvenni, az értesítő levélben megadott helyszínen és időpontban. A komposztálókat a pályázó személyén kívül más személy is átveheti az értesítő levél, valamint a pályázó és 2 tanú aláírásával ellátott meghatalmazás ellenében. Komposztálók méretei : Fa: cca. 110x96x96 cm, Műanyag: cca.134,5x90x90 cm,

A koronavírus miatt fennálló országos járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy az átvétel helyszínén lehetőség szerint szíveskedjen maszkot viselni, valamint ügyeljen a 1,5 m-es védőtávolság betartására.

A környezet védelme érdekében végzett munkáját ezúton is köszönjük!