KEDVEZMÉNYES MIKROHITELEK XVIII. KERÜLETI MIKROVÁLLALKOZÁSOKNAK

2021.09.27.

ELINDULT A XVIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ÉS A BUDAPESTI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI KÖZALAPíTVÁNY EGYÜTTMŰKÖDÉSE.

 Pestszentlőrinci és pestszentimrei mikrovállalkozások számára is elérhetőek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány non-profit mikrohitelei, melyek a személyi kölcsönöknél lényegesen kedvezőbb feltételekkel igényelhetők.

A Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes kamatozású hiteleket kínál az életképes üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozásoknak.

A Budapest Mikrohitel igényelhető ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 2,5 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, maximum 10 mFt összegig, saját erő nélkül vehető igénybe.

A mikrohitelek iránt érdeklődő XVIII. kerületi mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány finanszírozási tanácsadói, melynek során a mikrovállalkozások segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődés, valamint hitel konzultációra időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36 1 268 1800, +36 30 954 0882

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)