Játszóteret és képzőművészeti foglalkozásokat nyerhet a kerületünk

2022.07.11.

Ehhez azonban a Ti segítségetekre is szükség van!

Megkezdődött ugyanis a 2022-es közösségi költségvetés szavazása. A főváros 1 milliárd forintot szán a budapestiek által javasolt fejlesztések megvalósítására.

Ebben az évben KÉT XVIII. KERÜLETI JAVASLAT IS a listára került.MINÉL TÖBBEN SZAVAZUNK RÁJUK, ANNÁL BIZTOSABB, HOGY NYERÜNK!

Támogassátok Ti is, hogy:

  • ÚJ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK, valamint
  • ÚJ KIÁLLÍTÓTÉR létesüljön a kerületben!!

Mit kell ehhez tenni?

1. Egyszerű! Regisztrálni kell az https://otlet.budapest.hu/regisztracio oldalon!

Csak név, életkor és irányítószám kell hozzá. Kapni fogtok egy visszaigazoló e-mailt, az abban található linkre kell kattintani, és véglegesíteni a regisztrációt!

A szavazás menete:

1. Kattintsatok az https://otlet.budapest.hu/szavazas linkre és kezdjétek el a szavazást!

2. Elsőként a Zöld Budapest kategória szavazólistás ötleteinek oldalára juttok, ahol először a kis projektek, utána a nagy projektek listáját látjátok. Mindkét listából ki kell jelölni egy-egy ötletet, amely szimpatikus számotokra és amelyre szavazni szeretnétek.

3. Ezután kattintsatok az oldal alján lévő "Tovább" gombra!

4. A következő oldalon az Esélyteremtő Budapest kategória ötleteit látjátok. Ebben a kategóriában, a kis ötletek között található a kerület egyik projektje, a BEFOGADÓ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI PARK. Jelöljétek be, ezután válasszatok még egy nagy ötletet is, majd kattintsatok a Tovább gombra!

5. A következő oldalon a Nyitott Budapest kategória ötletei jönnek. Ebben a kategóriában, a nagy ötletek között található a kerület másik projektje, a KÉPZŐMŰVÉSZETI FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE A XVIII. KERÜLETBEN. Jelöljétek be, ezután válasszatok még egy kis ötletet is, majd kattintsatok a Tovább gombra!

6. Ezután az összesítő oldalra érünk, ahol azokat az ötleteket látjátok, melyeket előzőleg kijelöltetek. Itt még módosíthattok, ha szeretnétek.

7. Ha biztosak vagytok abban, hogy a legjobban tetsző ötleteket jelöltétek ki, kattintsatok a "Szavazok" gombra! A szavazatotokon ezután már nincs mód változtatni.

Szavazni papíron is lehet, a Szabó Ervin Könytárban, a Thököly út 5. szám alatt (a Zsebők Zoltán Szakrendelő mellett). Nyitvatartás: H, Sze: 13:00-19:00 K, Cs, P: 9:00-15:00 Szo: zárva.