Havanna Napok szeptember 9-11. között

2022.08.29.

Idén ismét várja a Havanna Napok a látogatókat sztárfellépők koncertjeivel, valamint családi és gyermekprogramokkal.

Szeptember 9-én, pénteken 17 órakor lép a színpadra Császár Biró Lilla műsorvezető, aki a Térzene és a Tánc Show után 18.30-kor a Team Gusto Cubano zenekart konferálja majd fel. A salsa-timba tánc- zenét élőben játszó zenekar, a latin - azon belül is leginkább a kubai - zenékért rajongó közösségből alakult. Produkciójukkal garantáltan megmozgatják a táncolni vágyó közönséget.

Pénteken kubai (amerikai) autókban is gyönyörködhetnek az érdeklődők.

Szombaton a 14 órakor kezdődő Havanna Shaolin Kung Fu bemutatót tánc és aerobic előadások követik, majd ismét neves művészekkel találkozhatnak a látogatók. Garami Gábor, az est házigazdája 16 órakor a Fekete Vonat egykori tagjának, L.L. Juniornak adja át a terepet. Őt követi 16.30-tól Baby Gabi, aki egykor a Baby Sisters énekesnőjeként vált ismertté. Majd Gitano lép színpadra, aki 17 órától saját dalai mellett közismert magyar és külföldi előadók pop, latin és funky slágereit is előadja. 18.30-kor kezdődik a Biga live, azaz Heincz Gábor Fonogram-díjas énekes előadása. A nap utolsó fellépője, 20.30-tól Radics Gigi lesz, aki mindössze 15 évesen nyerte meg 2012-ben a Megasztárt, és egy csapásra az egyik legnépszerűbb magyar női előadó lett.

Szeptember 11-én, vasárnap 14 órától elsősorban gyermekprogramok lesznek. Az Egyszeregyzene a kicsik kedvenc, fülbemászó dalaival készül, majd 15.30-tól a Szeleburdi színház zenés mesejátékokkal kedveskedik. A műsorvezető Peller Mariann lesz, aki 17 órakor Tóth Andit, az X-Faktor ötödik szériájának győztesét invitálja majd a színpadra. Őt követi a Hősök rapcsapat 18.30-tól, majd egy olyan MEGLEPETÉS fellépővel készülünk, akit egészen biztosan senkinek sem kell bemutatni.

A háromnapos rendezvénynek a Barta Lajos utca, a Kondor Béla sétány és a Havanna utca közötti füves terület ad majd otthont.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

További információk:

https://www.varosgazda18.hu/havannanapok/ 

https://www.facebook.com/programok18/ 

 

Szervezők:

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Kondor Béla Közösségi Ház