Advent22

2022.11.08.

Fergeteges ünnepi örömök – november 25-től „Advent22” programsorozat a Bókay-kertben.

Karácsonyi vásár kézműves termékekkel, finom ételek, forró italok, szelfipontok, hangulatos díszfények, sztárfellépők, zenés korcsolyázás, közös karácsonyfa-díszítés és rengeteg élmény vár mindenkit.

November 25-én, pénteken 14 órától várunk mindenkit a Bókay-kertbe, hogy közösen indíthassuk el a Karácsonyi Vásár programsorozatát. Díszítsük fel közösen a kerület egyik karácsonyfáját, és gyönyörködjünk együtt a díszfények felkapcsolásában!

Élezzétek a korcsolyákat, mert nyit a Jégpálya is a Bókay-kertben, ami november 25-től február 12-ig várja a korizás szerelmeseit. Hétköznap délutánonként, illetve hétvégenként addig csúszkálhattok a 450 négyzetméteres, sátorral fedett jégfelületen, amíg el nem fáradtok. Szombat esténként különösen érdemes lesz korcsolyát húznotok, ugyanis Dj Deka, Dj Lotters, Dj MZ/X és Dj Dominique jóvoltából vár a zenés korcsolyázás, azaz korival a lábatokon "táncolhattok". :)

A Jégpálya belépődíja alapesetben 1500 forint. Ha 18. kerületi lakosok vagytok, és ezt igazoljátok, fejenként mindössze 800 forintba kerül majd. Ehhez a lakcímkártya felmutatása szükséges, de még jobb, ha letöltitek a “BP18” alkalmazást (app-ot). Az alkalmazáson belül regisztráljatok kerületünk "Városkártya" kedvezményére, és mutassátok be. A Városkártya számos egyéb kedvezményt is nyújt városszerte.

Vasárnaponként különösen érdemes lesz kilátogatnotok a Bókay-kertbe, ugyanis esténként neves hazai előadókkal találkozhattok. November 27-én, vasárnap 18 órától Janicsák Veca lép fel, őt Szabó Ádám követi a színpadon. December 4-én Tabáni István, továbbá a Dívák produkcióját láthatjátok. December 11-én Szulák Andrea fellépését Kerényi Miklós Máté előadása követi. A záró vasárnap sztárfellépői pedig Gájer Bálint és Polyák Lilla lesznek.

Gyertek! A Bókay-kertben minden adott lesz a remek téli szórakozáshoz.

Részletes információk:

https://www.varosgazda18.hu/jegpalya

https://www.varosgazda18.hu/karacsonyivasar