Elemek szűrése dátum szerint: szombat, 22 december 2012
A Kondor Béla Közösségi Házban köszöntötték a 2011–2012-es országos diákolimpiai versenyek kerületi helyezettjeit és győzteseit. Az ünnepségen részt vett Lévai István Zoltán alpolgármester és Marosi Ádám, a londoni olimpián bronzérmet nyerő öttusázó is.
Kategória: Sport
Emléktáblát avattak az 1912-es stockholmi olimpia sportlövő bajnoka, Prokopp Sándor tiszteletére a Zila Kávéház falán. Az eseményen Ughy Attila polgármester mellett több kiválóság is megjelent, bizonyítva, hogy sokan odafigyelnek a magyar sport egykori nemzetközi kiválóságára, aki a civil életében is maradandót alkotott.
Kategória: Sport
Kézműves foglalkozások, rajzkiállítás és gyűjtői érdekességek várták az érdeklődőket advent második vasárnapján a Kastélydombi Általános Iskolában. A sürgés-forgásban forró tea és zsíros kenyér pótolta az energiát.
Kategória: Civil
Vidám csapat gyűlt össze a Sárkány Center Indoor Golf Clubban egy közös játékra, amelyben a sztárok mellett bárki részt vehetett. Bár a versenyszellem „kijött” a 12 órás maratoni golfversenyen indulókon, a karácsonyhoz közeledve ünnepi volt a hangulat a lőrinci fedett pályán.
Kategória: Civil
Patricia M. St.John Nyomok a Hóban című regényének saját adaptációját adta elő december 20-án a Vajk-sziget Általános Iskola színjátszó csoportja.
Kategória: Kultúra
Négy generáció – szülei, gyermekei és unokája – köszönetét fejezte ki Zoltán László (az egykori legendás Echo zenekar zenésze), amikor szeretett iskolájának, a Bókay Árpád Általános Iskolának adományozott.
Kategória: Kultúra
TV18 - A kerületünkben élő tíz kisebbség együtt ünnepelte a Nemzetiségek Napját a Kondor Béla Közösségi Házban.
Kategória: Webhíradó18