Jövõre megduplázza rotterdami járatait a Transavia!

Írta:  2015.09.25.
Heti hatról tizenegyre emeli budapesti járatainak a számát a Transavia holland légitársaság.
Heti hatról tizenegyre emeli budapesti járatainak a számát a Transavia holland légitársaság. A KLM leányvállalataként mûködõ cég idén nyáron szerda kivételével hetente hatszor jött Budapestre, a ma publikált nyári menetrendben viszont már heti tizenegy járat szerepel.

A Transavia akkor indította el a rotterdami járatot, amikor az anyavállalat, a KLM napi négyre emelte a járatok számát Amszterdam és Budapest között. A rotterdami járat annyira sikeres lett, hogy a jövõ nyári menetrendi idõszakban már heti tizenegy járat szerepel a nagy európai kikötõváros, Rotterdam és Budapest között. A holland légitársaság gépei szombat kivételével minden hétköznap így közlekednek: Rotterdam-Budapest (07.25-09.20) Budapest Rotterdam (10.00-12-05) és este Rotterdam-Budapest (18.15-20.10) Budapest-Rotterdam (20.50-22.55). A menetrendben szombaton egyáltalán nincs járat és vasárnap csak az esti gép közlekedik. A jövõ nyári jegyek már foglalhatók az interneten 50-60 eurós árakon.
Magyarország iránt egyre erõsebb az érdeklõdés a holland utazók körében, hiszen nemcsak Rotterdam, hanem Eindhoven, Maastricht és Amszterdam is szerepel a budapesti repülõtér kínálatában. Az új Transavia-járattal heti további mintegy ezer ülõhelyet kínál a holland légitársaság Rotterdam és Budapest között.