Elindult a szekér, újabb gyõzelem

Írta:  2015.11.01.
Elsöprõ, lendületes kézilabdázással szerzett gyõzelmet szombaton este a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Elsöprõ, lendületes kézilabdázással szerzett gyõzelmet szombaton este a PLER-Budapest kézilabdacsapata. A lõrinciek a bajnokság harmadik helyén álló Balatonfüredet fogadták, s szoros, végig izgalmas összecsapáson nyertek 27-25-re.

Már az elsõ félidõ jelezte, hogy nem az esélytelenek nyugalmával lépett pályára a PLER. Bármennyire is, akart, nem tudott elszökni a mieinktõl a jó erõkbõl álló Balatonfüred. Hutvágner István fiai végig tartották a lépést a fürediekkel, sõt, amikor a dudaszó a félidõ végét jelezte, háromgólos (15-12) volt az elõny, ami azt jelentette: még „bármi lehet”, akár gyõzelem is.
Lett is, mert a második játékrészre sem fogyott el a lendület, megmaradt a gyõzni akarás. Mintha egy „új” PLER-t láthattak volna a csapattal együtt élõ nézõk.
A vége kétgólos (27-25) hazai siker lett, így arra lehet büszke a gárda, hogy a legutóbbi három fordulóban nem kevesebb, mint öt pontot gyûjtött. Két gyõzelem, egy döntetlen jelezte, hogy végre elindult a szekér, s már nem az utolsó helyen szomorkodik a csapat. Elõbbre lépett egyet, a 12. helyre, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezõ három, nem könnyû mérkõzésen sem esélytelenként lépnek majd pályára a lõrinciek.
A következõ ellenfél – november 14-én – a Tatabánya lesz, hazai pályán. û
PLER-Budapest-Balatonfüred 27-25 (15-12)