Családsegítő családi nap

Írta:  2011.06.05.
Kellemes napot töltöttek el szombaton az Egyesített Szociális Központ Családsegítő Szolgálattal kapcsolatban lévő családok az intézményben.
A programban szerepelt családi vetélkedő, rajzpályázat eredményhirdetés, kézműves foglalkozás, sportjátékok, arcfestés, lufihajtogatás és sok más… Kovács Krisztina, az Egyesített Szociális Központ Családsegítő Szolgálat vezetője elmondta, hogy a „Tiéd a világ, ragadd meg” című TÁMOP-5.2.5-08/1-2008-0052 azonosítószámú pályázatának támogatásával többféle programot tudtak szervezni a kerületben élő családok részére.
A múlt nyáron táborozáson, az idén sportfoglalkozáson, családi kirándulásokon vehettek részt a szolgálattal kapcsolatban lévő családok, valamint ellátogattak a Természettudományi Múzeumba, Budai várba, Vasúttörténeti Parkba, Gödöllőre, Veresegyházára és a Mátrába is.
„Olyan családok számára szerveztünk programokat, akiknek az anyagi lehetősége nem teszi lehetővé a közös programokat, de szívesen részt vettek volna rajtuk. A programsorozat a zárásaként rendeztük meg a Családi napot az intézmény udvarán” – mondta Kovács Krisztina.
A rendezvényt megnyitotta Lévai István Zoltán alpolgármester.