Kiscsalád, nagycsalád, együtt ünnepelt!

Írta:  Csernai Mariann 2015.12.23.

Hangulatos díszítés, meleg süteményillat és vidám tekintetek – karácsonyváró ünnepséget rendezett december 18-án a Pestszentimrei Közösségi Ház.

Ünnepi műsorral és terített asztallal várta a Pestszentimrei Nagycsaládos Egyesület tagjait a PIK. A közösségi ház első alkalommal rendezett zártkörű karácsonyváró ünnepséget, ahová kilenc család érkezett. Az eseményen az önkormányzat által küldött ajándékcsomagokat Ódor Katalin, a közösségi ház igazgatója adta át a családoknak. Emellett a rendezvény sikerét látva megjegyezte, reméli, hogy hagyományt teremthetnek a rendezvényből és jövőre a karácsony közeledtével még több családot láthatnak vendégül, még több csillogó szempár üli majd körbe az ünnepi asztalt.

p1
Ebben bízik Nagyné Lauth Tünde, az egyesület elnöke is, aki elmondta, hogy tagjaik közt nemcsak nagycsaládosok, hanem két- és egygyermekes rászoruló családok is vannak, akiknek szintén nagy segítséget jelentett az ünnepek előtti támogatás.
– Szerencsére az elmúlt időben rengeteg segítséget kaptunk, adományboltunkba is sok felajánlás érkezett. Bízunk a támogatókban, illetve abban, hogy közösen egyre több család arcára varázsolhatnak mosolyt.

p2