„Kerületi apró virágos kertek” kertépítő verseny

Írta:  Csernai Mariann 2016.02.21.

Kertépítésben versenyezhetnek óvodások, iskolások, valamint gondozási központok ellátottjai.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata „Kerületi apró virágos kertek” címmel kertépítő versenyt hirdet óvodások, általános iskolások, valamint a gondozási központok ellátottai részére.
Feladat: 100 x 80 centiméteres ágyásban a jelentkezők által kigondolt fantáziakert kialakítása (a gyerekek esetében pedagógusi és szülői segítséggel). Egy osztályból vagy csoportból egy csapat jelentkezhet.
Helyszín: a Lőrinci piac Haladás utcai buszmegálló mögötti területe
Időpont: 2016. május 28. (szombat)
Jelentkezés: Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Műszaki, Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportjánál március 11-én 13 óráig postai úton vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Jelentkezéskor kérjük megadni az intézmény és a csapat nevét, valamint a kert fantázianevét.
A növényeket (egynyári és évelő virágokat) díjmentesen bocsátjuk a résztvevők rendelkezésére, és azokat a helyszínre is szállítjuk. A növények mellé kihelyezhetők tartós díszek és kiegészítők. Kérjük, hogy az elkészített terveket előzetesen adják le a környezetvédelmi csoportnál, hogy beszerezhessük az azokban szereplő növényeket.
Az elkészült kerteket szakmai zsűri értékeli, és a díjazott csapatok a helyszínen ajándékot kapnak.
Értékelési szempontok: ötletesség, kivitelezés, valamint a fantázianév és a kert összhangja.
A versenyről Forgács Editnél, a környezetvédelmi csoport munkatársnál lehet érdeklődni a 296-1300/1314-es telefonszámon vagy a fenti e-mail címen.


Dömötör István
alpolgármester