Várják az ötleteket, a véleményeket!

Írta:  Városkép 2016.07.19.

A helyi gazdaságfejlesztés ösztönzése a cél.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Vecsés Város Önkormányzata közösen vesz részt a Norvég Alap által támogatott „A budapesti nemzetközi repülőtérre épülve a helyi gazdaságfejlesztés ösztönzése új munkaerőpiaci szolgáltatásokkal Bp. 18. kerületében és Vecsésen” című nemzetközi partnerségi projektben.

A projekt célja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér térségében a helyi foglalkoztatás ösztönzése innovatív munkaerőpiaci szolgáltatások kialakításával.
A projekt keretében a két önkormányzat a projektpartnerekkel (Budapest Főváros Kormányhivatala - XVIII. ker. Foglalkoztatási Osztály, Felnőttképzők Szövetsége, Budapest Airport Zrt., Zsigmond Király Főiskola, Lillehammeri Egyetem) együtt feltérképezi a reptérhez kötődő vállalatok munkaerő szükségletét, valamint a helyi lakosság képzési és munkavállalási igényeit. Az igényfelmérés célja, hogy olyan képzések kerüljenek megvalósításra, melyek elvégzésével a részt vevők képzettségüknek megfelelő munkahelyeken, helyi vállalkozásoknál tudjanak elhelyezkedni. 2016 októberétől induló képzéseken, tréningeken a kerületi és vecsési lakosok ingyenesen vehetnek részt.

A képzési portfólió kialakításához kérjük, az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével szíveskedjen hozzájárulni a folyamat sikeréhez!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0no3QzMUS6eNhTGtYE89ivE78QNzNvX3KU0_7RdLd9pHcEA/viewform

A kérdőív kitöltése anonim, körülbelül 5 percet vesz igénybe.
Legkésőbb 2016. július 25. hétfő 16:00-ig várjuk válaszait!

A projekttel, illetve az induló képzésekkel kapcsolatos esetleges kérdéseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk!

Köszönjük segítségét!