Sport, élőzene, bográcsozás

Írta:  Róth Ferenc 2016.07.30.

Sportnapot tart a Pestszentimrei SK augusztus 20-án.

 

Garantáltan jól érzi majd magát az, aki augusztus 20-án a Táncsics Mihály utcai PSK-sporttelep kínálatát választja ünnepi programjául. A BLSZ I. osztályába a szezon végén feljutó labdarúgócsapat pályáján annyi program várja az érdeklődőket, hogy valóban fölösleges lesz beutazniuk a zsúfolt belvárosba, mindent megtalálnak, megkapnak itt helyben.
Egry Zoltán, a PSK elnöke – nem mellesleg a bajnokcsapat játékosa – elmondta, hogy délelőtt 11 órától akár kivilágos kivirradtig tartanak majd a Szent István-napi programok Pestszentimrén.

Pestszentimrei sportnap VAA 7041 copy
Tizenegy órától a gyerekeknek szereznek örömöt különféle játékokkal, sorversenyekkel, hogy utána bekapcsolódjanak a programsorozatba más sportágak is. Lesz asztalitenisz-bajnokság, sakktorna, és természetesen nem marad el a foci sem. A részt vevő csapatok a sporttelep műfüves pályáján bizonyíthatják a tudásukat és azt, hogy követik a nagycsapat példáját.
Az esti órák a bulizásról fognak szólni. Lesz bográcsozás, s az igazán jó kedvre derülők Perge László és együttese zenéjére rophatják majd. És a programoknak ezzel még nem lesz vége...
Sötétedés után (kilenc óra tájban) tűzijátékkal kedveskednek a vendéglátók, amely nem lesz akkora, mint a Duna-parti, de hogy a „miénk” lesz, az biztos.
Azt nem is kell hangsúlyozni, hogy a PSK vezetősége mindenkit szeretettel vár a sportnapra, a bulira, amelynek a vége a vendégektől, azok jókedvétől függ.