Kézműves sörök érkeznek

Írta:  P.A. 2016.08.10.

A sikeres kezdet biztató folytatást ígér: második alkalommal rendezik meg a kézműves sörök fesztiválját a hétvégén a Kossuth téren.

A hétvégi Sörfesztivál közösségteremtő szerepét hangsúlyozta Kucsák László országgyűlési képviselő, a rendezvény egyik fővédnöke, az esemény keddi sajtótájékoztatóján. A Kossuth téren augusztus 12-14. között második alkalommal rendezik meg a kézműves sörfőzdék találkozóját.

IMG 20160809 143407
- Már a tavalyi, sikeres első rendezvény is bizonyította, hogy a Sörfeszt jó alkalom arra, hogy baráti társaságok, régi és új ismerősök összejöjjenek, és finom ételek és egy-egy hűsítő nedű mellett beszélgessenek. A Kossuth tér ehhez kellemes helyszínt, a fellépők pedig a jó hangulatot biztosítják – mondta Kucsák László.
Galgóczy Zoltán alpolgármester, a Sörfesztivál ötletgazdája reméli, hogy idén is több ezren kilátogatnak a Kossuth térre. Aki eljön, az tíz sörfőzde kiváló termékeit kóstolhatja meg.
A fesztivál pénteken 18.15 órakor kezdődik, az ünnepélyes megnyitó 19.45 órakor lesz, amit este nyolckor Szikora Róbert és az R-GO koncertje követ. Szombaton és vasárnap már délben megkezdődik a program. A színpadon szombat este nyolckor a Belmondo együttes, vasárnap ugyanebben az időben Roy és Ádám lép fel.