A sport felé nyitott a Nyitnikék

Írta:  RF 2016.11.23.

Folytatódott az Ovi-Foci pályák átadása a kerületben.

A napsütötte, ám hideg hétfőn a Nyitnikék óvoda 170 kisgyermeke várta izgatottan a vendégeket, s azt, hogy megkaphassák, birtokba vehessék azt a 6x12-es területet, amelyről a megnyitójában azt is mondta Lévai István Zoltán alpolgármester, bízik benne, hogy minél több olyan gyermek kerül ki ebből az oviból, erről a minipályáról, aki itt tanulta meg a foci alapjait.

VAA 3376 copy

-Reméljük, hogy sportos iskolás és ugyanilyen felnőtt is válik majd belőlük – hangsúlyozta. Galgóczy Zoltán alpolgármester kiemelte, hogy az Ovi-Foci Alapítvány és az önkormányzat támogatásával átadott tizenegy mini sportpálya a gyerekek egészségén túl azt is szolgálja, hogy sportos generáció nő majd fel.

VAA 3359 copy

Az Ovi-Foci Alapítvány képviseletében Sebestyén Kata köszöntötte a gyermekeket, s kívánt nekik sok szép órát és kellemes időtöltést az új pályán. Buzsákiné Király Klára igazgató és Csomósné Bányácski Anasztázia intézményvezető-helyettes megköszönte az új létesítményt, kiemelve, hogy a régi műanyagpályájuk után a legjobbkor érkezett az új, aminek nagyon örülnek a gyerekek. A következő minifocipálya átadására szerdán délelőtt kerül sor.

VAA 3385 copy