Vágó István az interneten vitázik

Írta:  P.A. 2016.12.12.

A Demokratikus Koalícióban politizáló Vágó István volt a Bal18 legutóbbi vendége.

Az aktívan vitázó, a közéleti problémákat magából kibeszélő emberek közé sorolja önmagát Vágó István. A Demokratikus Koalícióban politizáló országos hírű korábbi kvízmester aktívan használja az internetes közösségi oldalak adta párbeszéd és vitalehetőségeket.

IMG 1901
- Ha ki akarom magamból adni a napi dühöt, akkor a közösségi oldal azért is előtérbe kerül, mert ha jól belegondolunk, nincs is más lehetőség. Van még egy rádióadó, ahol Budapesten belül még meg tudunk szólalni, el tudjuk érni az embereket. Ahol elmondhatjuk nekik, hogy nem csupán az az igazság, amit a közszolgálati televíziós és rádiós csatornák sugároznak. A tapasztalat pedig az, hogy ahol el tudjuk érni az embereket, ott a Fidesz már vesztésre áll – fogalmazott a Bal18 december 8-i közéleti kávézójának vendégeként Vágó István.
A televíziós személyiségből lett politikus szerint a DK, és vele együtt a Magyar Szocialista Párt, illetve a baloldali ellenzék más képviselőinek a gondolatai részben azért jutnak el nehezen a választókhoz, mert nincs megjelenési helyük. Ugyanakkor nem tartja járható útnak azt, hogy pártja az emberek idegengedésére, a másoktól való félelmére apellálva szerezzen politikai előnyt.
- Aki az emberekben egyébként is megbúvó idegengyűlöletre, vagy enyhébben fogalmazva, a másoktól való idegenkedésre - amiből valljuk be, mindenkiben van több vagy kevesebb – rájátszik, az kiengedi a szellemet a palackból – fogalmazott Vágó István.