Köszöntötték a kerületi diákhetek legjobbjait

Írta:  P.A. 2016.12.19.

Átadták a kerületi diákhetetek versenyeinek díjait.

Az Ady Endre Általános Iskola citerazenekarának fellépése nyitotta meg a XVIII. kerületi Diákhetek rendezvénysorozat díjátadó gáláját december 16-án, a Kondor Béla Közösségi Házban. A Ki Mit Tud vetélkedőn különdíjas zenekar mellett több más, a helyi tehetségkutatón sikeres szereplő is fellépett a gálaműsorban.

VAA 6560 copy
Galgóczy Zoltán alpolgármester köszöntőjében elmondta, hogy büszke arra, hogy milyen sok tehetséges általános és középiskolás gyermek van Pestszentlőrinc-Pestszentimrén, és reméli, hogy ezek a gyerekek az életük során elérik álmaikat, és közülük minél többen ki fogják aknázni a tehetségüket.

VAA 6620 copy
- Bízom benne, hogy a legtehetségesebbekkel a különböző országos, tudományos vagy kulturális versenyeken is találkozni fogunk még – mondta az alpolgármester.
A kerületi diákhetek rendezvénysorozat ötletgazdája Grünvald Mária, a XVIII. kerületi Felnőttek Gimnáziuma igazgatója. A kitűnő pedagógus 21 évvel ezelőtt hívta életre ezt a nagyszabású rendezvénysorozatot, melynek során különböző sport, tudományos és kulturális versenyeken mérhetik össze tudásukat a fiatalok.
A rendezvénysorozatot lezáró gálán a kategóriák helyezettjeinek Galgóczy Zoltán és Grünvald Mária mellett Császár Bíró Lilla, a Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei vezetője, valamint Varga Ferenc, a közösségi ház általános igazgató helyettese és adta át a megérdemelt okleveleket és könyvjutalmakat.