Strandbelépő a kitűnő tanulóknak

Írta:  2013.06.24.
Ingyenes strandbelépőt kaptak bizonyítványuk mellé azok a XVIII. kerületi általános iskolás diákok, akiknek a kis könyvecskéjébe csupa kitűnő osztályzat került.
Ingyenes strandbelépőt kaptak bizonyítványuk mellé azok a XVIII. kerületi általános iskolás diákok, akiknek a kis könyvecskéjébe csupa kitűnő osztályzat került. A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. idén először összesen több mint 1100 színjeles tanulónak adott egy alkalomra szóló belépőt – mondta el Banyár László vezérigazgató.

– A tanulással töltött hosszú hónapok után a gyermekeknek is jár a pihenés, s mi mással kezdődhetne a nyár, ha nem egy hűsítő lubickolással a Bókay-strandon – mondta Blocosz Adrienn, a Városgazda Zrt. kommunikációs munkatársa.
A Bókay-kertben egy megújult strand fogadja a vendégeket, amely mintegy 2000 négyzetméteren számos szórakozási lehetőséget nyújt. A nyári melegben természetesen a víz, a medencékben való úszás, lubickolás, pancsolás a legvonzóbb mindenki számára, de várhatóan idén is népszerű lesz a strandröplabda-pálya. Újabb sportolási lehetőséget kínál a vízi aerobic, valamint a Városgazda által szervezett úszótáborba is jelentkezhetnek az úszni vágyó gyerekek – mondta Blocosz Adrienn.
A családok számára ebben az évben bevezetett jeggyel két felnőtt és két gyerek 2650 forintért strandolhat. A felnőtt/nyugdíjas/ifjúsági belépő 1000, a gyermekjegy 650 forintba kerül. A Bókay-kert strandja egész nyáron mindennap 9 és 19 óra között tart nyitva, és előreláthatólag augusztus végéig várja a vendégeket. A szezon az időjárás függvényében akár ki is tolódhat.