Művésztanárok hangversenye

Írta:  Gönczöl András 2017.03.22.

A Dohnányi zeneiskola tanárai adtak ismét hangversenyt a Rózsában.

Bizonyára nem járt zenei programokra az „Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja” mondás kitalálója. A Dohnányi Ernő Zeneiskola tanárainak március 17-én a Rózsa Művelődési Házban megrendezett hangversenye az említett mondás tökéletes cáfolata volt.

VAA 6254 copy

A hozzáértő vélemények szerint határainkon túl is ismert és elismert zeneiskolában végzett tanulókat tárt karokkal várja a zene világa. A miértre a művésztanárok hangversenyének színvonala és hangulata is megadta a választ. A két részre osztott előadáson már az első számot ütemes taps követte, amely nem vesztett erejéből a hangverseny utolsó zeneszámának utolsó hangjegyéig.
Azt mondják, nem az újságíró dolga a minősítés, hát hulljon rám a szakma átka, de nem hagyhatom ki a minden produkcióra, előadóra érvényes kiváló jelzőt.
És álljon itt az előadók neve: Markó Rita (fuvola), Daniele Lazzari (gitár), Szatzker Zsanett és Deli Zsolt (harmonika), Ambrózy Attila (fagott), Török Beáta (gordonka), Sánta Beatrix és Ehiro Mari (zongora). A gitárművész Draskóczy Zoltán egyben a műsorvezetői feladatokat is ellátta. A telt házas előadás vendégei között sok gyermekarcot fedezhettünk fel. Lelkesedésüket látva nem lehet kétség afelől, hogy bőven lesznek jelentkezők a következő tanévre is.

VAA 6261 copy