PSK: „Csak előre!”

Írta:  Róth Ferenc 2017.04.01.

Molnár Zoltánt, a PSK futballcsapatának vezetőedzője szerint az imreiek számára egyetlen irány lehet: csak előre!

A BLSZ II. osztályából tavaly nyáron a legjobbak közé felkerülő csapat mestere szerint „most kell egy jó sorozat”. Igaza van, mert azzal nagyot lehetne előrelépni a tabella 12. helyéről. Pedig egy újonc csapat számára egyáltalán nem szégyellni való egy ilyen helyezés, különösen akkor, ha hozzászámoljuk: az előttük álló együttes március végéig csak két ponttal gyűjtött többet.
Elmondta az edző, hogy érdekes időszakon vannak túl. Március közepén a hatalmas esőzés miatt elmaradt a hazai bajnokijuk, a márciusi utolsó fordulóban pedig szabadnapos volt a csapat, mivel 15 gárda alkotja a mezőnyt.

DSC01701 copy
A hosszú szünetet arra használják ki, hogy a remélt jó sorozatot ne csak szavakkal, hanem tettekkel – vagyis sok-sok edzéssel – is alátámasszák.
Az eddigi tavaszi meccsekről elmondta Molnár Zoltán, hogy az első fordulóban idegenben 3-2-re kikaptak a Testvériségtől, majd tíz emberrel bravúros győzelmet arattak (ugyancsak 3-2) otthon a Kelen FC ellen. A harmadik találkozón a Ferencvárosi Futball Club (FFC) volt az ellenfél. A 2-1-es vereségről csak ennyit mondott az edző: „Két helyzet, két gól...” Vagyis az FFC helyzetkihasználása százszázalékos volt, ami a PSK vereségét jelentette.