Meglepetés tojáskeresés

Írta:  bp18.hu 2017.04.19.

Nagypénteken első alkalommal szervezett “Meglepetés tojáskeresés”-t az AnyaVÁRlak csoport kerületi kisgyermekes családoknak.

Nagy volt a nyüzsgés, a gyerekek lelkesen szaladgáltak a Kossuth téri parkban, hogy minél több tojást összegyűjtsenek. Míg a totyogó babáknak a fűben elrejtett tojások felkutatása okozott élményt, az óvodások gyorsan teletették kiskosarukat, és lelkesen számolgatták összegyűjtött tojásaikat.

20170414 103117

Aki kosár nélkül érkezett, annak sem kellett szomorkodni, mert az AnyaVÁRlak csoport kézzel díszített húsvéti kisvödrei közül választhatott magának egyet, és ebbe szedegethette a húsvéti finomságot. A Baba-mama klub XVIII.. kerület szervezői alig győzték a tojásokat újratölteni és a fűben elrejteni. A kellemes tavaszi időben közel húsz család tagjai keresték nagy lelkesedéssel az egészséges nassolnivalót rejtő tojásokat. A gyerekek megállás nélkül szaladgáltak a tojások után.

20170414 102821

A kifáradt tojáskereső szülőket a K5 Kult Bistro vendégül látta egy frissítő teára, így a felnőtteknek is elég energiájuk maradt tojást szedni lelkes gyermekeikkel. A közös móka a gyerekeknek és a szervezőknek is felejthetlen élményt jelentett, ezért hagyomány teremtő céllal jövőre is “Meglepetés tojások” várják a tojáskereső gyerekeket.

20170414 101058