Teniszfesztivál – mindenkinek

Írta:  RF 2017.05.31.

Első alkalommal rendez teniszfesztivált a kerületben a Balázs-testvérek tenisziskola a Gubacsi Zsófi Tenisz Klubban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Első alkalommal rendez teniszfesztivált a kerületben a Balázs-testvérek tenisziskola a Gubacsi Zsófi Tenisz Klubban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A programról és az előkészületekről kérdeztük Borfői-Balázs Ildikót.Az elvitathatatlan, hogy duplán is jó helyet választott az iskola az rendezvényhez. Részben azért, mert a Gubacsi név jól cseng a teniszt szeretők előtt, hiszen a tulaj, Zsófi nemzetközi sikereket is elért a pályafutása során. Egy egyéni és egy páros WTA-tornagyőzelmének is köszönhetően a világranglista 76. helyén is állt. A jó választás másik oka, hogy a teniszklub (Üllői út 841.) elbűvölő környezetben fekszik a maga hat pályájával, sok zöldjével, árnyas környezetével.
-Ha azt mondom, hogy úgy készülünk, mint még soha, akkor az biztosan igaz, mert első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal várunk mindenkit – mondta Ildikó, akitől megtudtuk azt is, hogy június 11-én déltől, körülbelül ötig csupa-csupa sportos és vidám program vár a látogatókra.
A legkisebbektől a felnőttekig mindenki megtalálhatja a maga örömét, mert a kezdők, s a haladók mellett várják azt is, aki családostól akarja eltölteni a napot az Üllői úti sportkomplexumban, amelynek saját parkolója van.
-Lesznek különböző teniszjátékok, lesz családi mini-tenisz, és mivel kilenc szakképzett edző mondja és mutatja majd a titkokat, az is eljöhet, aki először vesz teniszütőt a kezébe – mondta Ildikó.
A sportággal történő barátkozás mellett a gyerekeknek lehetősége lesz az ugrálóvár és a csúszda kipróbálására is, de trambulinozhatnak, asztaliteniszezhetnek is a vendégek, akik az étel- és az italfogyasztást leszámítva, minden szolgáltatást ingyenesen kapnak.
A slusszpoén a 16 órakor kezdődő tombola lesz értékes és persze sportos ajándékokkal.