Tour de Bókay, negyedszer

Írta:  RF 2017.06.08.

A június 11-én sorra kerülő 4. Tour de Bókay jótékonysági kerékpáros felvonulás részletes programját közöljük.

Az alábbiakban olvashatják a június 11-én sorra kerülő 4. Tour de Bókay jótékonysági kerékpáros felvonulás részletes programját.

VSZ 3441 copy
A kerékpáros menet 9.30-kor indult a Bókay Gyermekklinika udvaráról (1083 Bókay J. utca 53.), nevezni ezt megelőzően lehet a helyszínen. A nevezési díj, amelyet a klinika támogatására fordítanak, 500 Ft/fő. A mintegy 10 kilométerestúra végén a résztvevők a Bókay-kertbe érkeznek, ahol remgeteg program várja őket: ugrálóvár, strand, pónifogat, arcfestés, kézműveskedés, hófánkozás, 12-től 18-ig véradásra is lesz lehetőség. Ehhez szükség van a szokásos iratokra: személyi igazolvány, lakcím- és tb-kártya.

VAA 1606 copy
Az itteni köszöntők után véradásra kerül sor, amely 18 óráig tart. A délután folyamán különböző programok, zumba, koncert, táncház várja a vendégeket, s megcsodálhatják az érdeklődők a Városgazda Utánpótlás Akadémia street dance bemutatóját is. A Bókay Kalandparkot ezen a napon kedvezményes áron vehetik birtokba a vendégek..
A 4. alkalommal megrendezendő jótékonysági felvonulásra és az azt követő programokra minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők.

VSZ 3458 copy