Elhunyt Felföldi Csaba

Írta:  R.F. 2017.08.15.

Életének 39. évében elhunyt Felföldi Csaba, a PSK és Városgazda Utánpótlás Akadémia játékosa.

Életének 39. évében elhunyt Felföldi Csaba, a PSK és Városgazda Utánpótlás Akadémia játékosa, aki a labdarúgó-szakosztály BLSZ II. osztályú csapatát segítette hétről-hétre a bajnoki mérkőzéseken. A sportember 2015-ben fél évig a felnőtt csapat szakmai irányítását is ellátta. Korábban az NB I-ben, a Siófok színeiben több mérkőzésen is pályára lépett.

 

csaba

 

Augusztus 14-én, hétfőn reggel Felföldi Csaba, vagy ahogyan a barátai szólították, Fefe már csak néhány méterre járt a munkahelyétől, amikor érthetetlenül gonosz módon lépett az élete helyébe a halál. A pestszentimrei klub színeihez hűséges futballistának, edzőnek, játékos-edzőnek ott, abban a lőrinci utcában dobbant utolsót a szíve, s ment el végleg közülünk ebből a földi létből.
Hiába jött a gyors segítség, hiába imádkoztak könnyes szemmel az életéért a helyszínre érkezett társak, csak azt vehették tudomásul, hogy Fefe elment, hogy az ősszel már nem irányítja a csapat védelmet, amelynek kőkemény, elszánt harcosa volt. Ma még felfoghatatlan űrt,vagy ahogy az edző, Molnár Zoltán és a klubelnök, Egri Zoltán mondta megrendülten: nagy-nagy ürességet érzünk, s azt várjuk, hogy mikor ébredünk fel, mikor jön velünk szembe ismét a Táncsics utcában...
A kiváló futballista nem jön már sosem. Neki még negyvenet sem adott a szűkmarkú sors. De hogy meddig marad velünk, meddig él közöttünk, az már rajtunk, túlélőkön múlik.
Felföldi Csabát a PSK saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.

(Felföldi Csabát gyászolja a Városgazda Utánpótlás Akadémia is, amelynek felnőtt futsal csapatát erősítette. Így búcsúznak tőle.)