Az önkormányzat vendége volt a POFOSZ

Írta:  2013.12.23.
Baráti beszélgetésre invitálta az önkormányzat a Politikai Foglyok Országos Szövetsége XVIII. kerületi szervezetének tagjait december 19-én.

Baráti beszélgetésre invitálta az önkormányzat a Politikai Foglyok Országos Szövetsége XVIII. kerületi szervezetének tagjait december 19-én. A több aktuális témát - közte a kerületi szociális akciókat, a rezsicsökkentést,vagy éppen a jövő évi parlamenti és önkormányzati választásokat - is érintő kötetlen beszélgetésen Ughy Attila polgármester, Kucsák László országgyűlési képviselő, alpolgármester, Csomó Tamás alpolgármester és Lévai István Zoltán alpolgármester válaszolt a felmerülő kérdésekre.
Csürke Károly, a POFOSZ kerületi szervezetének elnöke kifejezte örömét, hogy sikerült közvetlenül is felvenniük a kapcsolatot a kerület vezetésével, akiknek nevében Kucsák László kívánt minden jelenlévőnek szeretetteljes karácsonyt és egészségben eltöltött új évet.

A 2014-es választásokról szólva Lévai István Zoltán megjegyezte, hogy nem szabad figyelni a közvélemény kutatásokra, nem szabad, hogy kényelmessé tegye a választókat a Fidesz jó pozíciója.
- El kell menni szavazni, mert minden voksra szükség van – mondta Lévai István Zoltán.
Kérdésre válaszolva Ughy Attila elmondta, hogy Kucsák László indul az országgyűlési képviselői helyért, ő maga pedig a polgármesteri pozícióért száll ismét ringbe.