Ötkarikás Csipegető a Kapocsban

Írta:  sajtóközlemény 2017.10.24.

Hagyományteremtő szándékkal rendezett családi délelőttöt a Kapocs iskola.

Október 14-én rendezte meg első ízben a Kapocs iskola Ötkarikás Csipegető című családi délelőttjét. Az alábbiakban Váradiné Szép Emese intézményvezető beszámolóját tesszük közzé.

IMG 6288


Az iskola tantestülete nagy örömmel látta vendégül a környező óvodákból jött vendégeket, gyerekeket, szülőket, óvónőket. Szerencsére az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, így az ízlésesen feldíszített udvaron és a környező erdőben lehetett lebonyolítani a versenyeket, melyet ifjú testnevelőink Brosch Renáta, Németh Eszter és Szentesi Bálint szerveztek. A program gyerekműsorszámokkal kezdődött, ahol az iskolában működő Angel Dance tánciskola, a 17. kerületi Bársony Színpad és iskolánk elsősei szórakoztatták az intézménybe látogatókat. Ezek után az Alma zenekar zenéjére lehetett bemelegíteni, majd külön a kicsiknek, majd a felnőtteknek rendeztek egy futóversenyt. Kipihenve a fáradalmakat, következtek a sorversenyek, ahol az apróságok szüleikkel együtt „mérkőztek meg” egymással. Jó volt látni a sok mosolygó, jókedvű arcot. A jókedvű versenyek után mindenkinek jólesett az iskola tanárai által készített szendvicsek, házi sütemények elfogyasztása. Iskolánk tanulói is élvezték a segítőkész házigazda szerepet. Az eredményhirdetésen mindenki kapott jutalmat, az ovisok az iskola logóját hűtő mágnesen vihették haza, amit szintén az alsós kollégák készítettek nagy szeretettel.

IMG 6332


Végül, de nem utolsósorban egy kötetlen beszélgetéssel zártuk a programot. A látottak és a családok visszajelzése alapján, örülnének, ha több hasonló programon vehetnének részt.
Külön köszönet, hogy támogatásával segítette a program létrejöttét a 18. Kerületi Tankerület és Galgóczi Zoltán alpolgármester úr!

Váradiné Szép Emese
intézményvezető

 

IMG 6460