Gyertek be hozzánk!

Írta:  K.Gy. 2017.12.20.

Nehéz körülmények között élő embereket látott vendégül és ajándékozott meg december 18-án az önkormányzat Pestszentimrén.

A téli időszak, különösen az ünnepek tája mindenkire nagyobb terhet ró: több a rezsiköltség, több étel fogy, öltözködni kell, és a fa alá szánt ajándékokat sem adják ingyen. Minden jóérzésű ember tudja, hogy ilyenkor különösen nehéz azoknak, akik az utcán élnek, ezért fontos, hogy legyenek melegedők számukra, illetve hogy hozzájuthassanak egy-egy tál meleg ételhez. Arra talán már kevesen gondolunk, hogy aki ilyen körülmények között él, akinek nincsenek hozzátartozói, vagy nem tartja velük a kapcsolatot, az bizony ajándékra sem számíthat.

h1


– Ezért kezdeményeztük, hogy az önkormányzat az adventi időszakban a lehetőségeihez mérten ajándékozza meg a nehéz körülmények között élőket is – mondta Lévai István Zoltán alpolgármester.
Az eseménynek, amelyen rést vett Petrovai László önkormányzati képviselő (PM), a Pestszentimrei Sportkör, vagyis a PSK klubhelyisége adott otthont, s a résztvevők nagy örömmel vették át a nekik szánt csomagot.

h3

h2