Aranygála felsősöknek

Írta:  T.L. 2018.06.07.

Egy nappal az alsó tagozatosok után, június 6-án, a kerület legtehetségesebb felső tagozatosai is bemutatkozhattak az Aranygálán.

Egy nappal az alsó tagozatosok után, június 6-án, a kerület legtehetségesebb felső tagozatosai is bemutatkozhattak az Aranygálán a Kondor Béla Közösségi Házban. Természetesen a jutalmuk ezúttal sem maradt el.

VAA 5827 copy

A színházterem ezen a délutánon is megtelt jókedvű diákokkal és tanárokkal. Immár huszadik alkalommal rendezték meg az általános iskolák felső tagozatos tanulói és a felkészítő pedagógusok köszöntésére az Aranygálát. Dr. Nagyné Koczog Tünde, a Külső-Pesti Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese, a gálaműsor háziasszonya, köszönet mondott a kerületi munkaközösség-vezetőknek a versenyek összefogásáért, a szervezésért, az intézményeknek, a Kondor Béla Közösségi Háznak pedig a helyszínek biztosításáért, a sok-sok segítségért.

-Azok a tanulók vannak ma itt, akik a kerületi tanulmányi versenyeken első helyezést értek el, gratulálok nekik és további sikereket kívánok tanulmányaikhoz – mondta, majd megköszönte Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának is a támogatást.

VAA 5808 copy

Galgóczy Zoltán alpolgármester ezt követően pedig arról beszélt, hogy a tehetséggondozás az egyik legfontosabb feladatunk, s örömét fejezte ki, hogy tehetségekben nincs hiány a kerületi iskolákban.

-Büszkék vagyunk rátok, a sikereitekre. Teljesítményetekhez gratulálunk, és kívánjuk, hogy későbbiekben is sok, ehhez hasonló eredményt érjetek el! – tette hozzá, majd a Külső-Pesti Tankerületi Központ nevében jelen lévő Bak Ferenc tankerületi igazgatóval együtt gratulált külön-külön a győzteseknek, miközben kiosztották az aranyérmeket és az okleveleket.

Ebben a tanévben a felső tagozatosok 23 kerületi versenyen, 72 kategóriában versenyezhettek, az Aranygálán 136 aranyérem talált gazdára, és 91 felkészítő pedagógusnak mondtak köszönetet a tehetségek gondozásáért. Aranyalbum őrzi ezentúl a versenyeken elért sikereket, az első három helyezett nevét, iskoláját és a felkészítő pedagógus nevét. Mi is gratulálunk a diákok sikereihez!