Varga Judit „pillanatnyi” sportfotói

Írta:  T.L. 2019.01.29.

Varga Judit kerületünk sportreferense, Pillanatnyi sport címmel állítja ki legjobb képeit január 25-től a soroksári Dechatlon Áruházban, többek között, önkormányzatunk támogatásával.

Egy sportreferens mi mást is fotózhatna, mint sportot. Varga Judit kerületünk sportreferense, Pillanatnyi sport címmel állítja ki legjobb képeit január 25-től a soroksári Dechatlon Áruházban, többek között, önkormányzatunk támogatásával.

A kiállítást Stájer István áruházvezető és dr. Lévai István Zoltán, kerületünk alpolgármestere nyitotta meg.

-Először rendezünk az áruházban fotókiállítást – kezdte beszédét Stájer István -, de nagyon vártam, legfőképpen azért, mert az áruház küldetése, hogy elérhetővé tegye a sportot minél több ember számára a Dél-pesti régióban. Ezeken a képeken nagy öröm látni a sok boldog arcot. Azt várom a kiállítástól, hogy akik megnézik a fotókat, még inkább kedvet kapnak a sporthoz és ellátogatnak a sportrendezvényekre.

VSZ 4184 copy

VSZ 4179 copy

VSZ 4220 copy

Dr. Lévai István Zoltán alpolgármester a következőket mondta:

-Nagy öröm számunkra, hogy a Decathlon Áruház a kiállításunkat befogadta, mert ezzel be tudjuk mutatni nemcsak a 18. kerületiek számára sportéletünket, és a sportélet fejlesztéséért tett erőfeszítéseinket. Valljuk, hogy minden önkormányzat feladata, hogy megfelelő infrastruktúrát teremtsen a sportolásra. Ezt meg is tesszük, nagyon jó adottságaink vannak, sok a sportolni szerető felnőtt és gyerek van a kerületünkben, ahol igen aktív az egyesületi élet. Ennek köszönhető, hogy immár harmadik éve a Decathlon Áruházzal kiváló együttműködési partnerkapcsolatot építettünk ki, ami Varga Judit fotóin is látható.

A kiállításon, másfélszáz képen követhetjük nyomon az elmúlt évi kerületi sporteseményeket, ezek nagy részét már láthattuk ősszel a Városházi Galériában.

-Az önkormányzatunk által rendezett sporteseményeket örökítem meg évek óta – mondta lapunknak Varga Judit -, köztük számomra az egyik legkedvesebbet, a Sportízelítőt és a bicikliversenyeket, de nagyon szeretem a Dechatlon sportválasztót, a Malac vágtát és a nőnapi labdarúgótornát is. Talán, ez utóbbit a legnehezebb fotózni. Minden kép kedves a számomra. Hobbiból kezdtem el fotózni, főleg saját használatra készítettem képeket a családról, barátokról, természetről, és csak később önkormányzati sportrendezvényekről. Jól esik, hogy számítanak rám, már újabb felkéréseket kaptam. Ez az év is sűrű lesz jobbnál jobb sportprogramokkal.

Varga Judit 17 éve dolgozik az önkormányzatnál, először, mint ifjúsági referens, hat éve pedig, mint sportreferens. Kiállítása február 25-ig látható.