Vereség a Balmazújvárostól

Írta:  2015.02.15.
Nem sikerült az alapszakasz utolsó mérkőzésén begyűjtenie a PLER-nek a pontokat szerdán este a Balmazújváros ellen, így a tabella végéhez közel, a 9. helyen várja a csapat a rájátszást.
Hiába reménykedtek a szurkolók, nem jött össze a papírforma-győzelem, mert Hutvágner István fiai egygólos, 23-22-es vereséget szenvedtek a Sportkastélyban a Balmazújvárostól, ami azt jelenti, hogy nagyon meg kell majd izzadniuk a rájátszásban azért, hogy az ősztől is első osztályú legyen a lőrinci gárda.

Az alapszakasz után a kilencedik helyen áll a zöld-fekete csapat, mindössze 9 ponttal. A mögötte lévő, 10. Komlónak is ugyanennyi a pontja (ezért is kellett volna nagyon a Balmaz elleni siker), míg a sereghajtó Balmazújvárosnak eggyel kevesebb, nyolc. Ez azt jelenti, hogy az „igazság hetei”, a rájátszás során öldöklő küzdelmek várhatók e gárdák között.
A sikertelen alapszakasz-zárás után is reménykedjünk abban, hogy összeáll a PLER, s magát is felülmúlva bizonyítja be. hogy nem érdemtelenül maradt bent tavaly a legjobbak között.
Hozzátéve azt, hogy jó lett volna elkerülni, megúszni ezt az idegölő kötéltáncot, ahol egyetlen hiba is végzetes, a másodosztályba taszító lehet…
PLER-Budapest–Balmazújváros 22-23 (8-10).