Tájékoztatás ELMŰ-ÉMÁSZ gallyazási munkálatairól

2021.02.12.

A villamos hálózatokra előírt védőtávolságok kialakítása miatt az ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt. megbízásából a Kelet-Pest-megyei Kft. gallyazási munkálatokat végez a kerületben 2021. február 08. és 2021. március 31. között.

A munkálatok a megadott időszakban az alábbi utcákat érintik:

Major utca, Somberek sor, Szélső utca, Bethlen Gábor utca, Bercsényi Miklós utca, Kölcsey utca, Arany János utca, Póth Irén utca, Törvény utca, István utca, Podhorszky utca, Csokonai utca, Kapocs utca, Ady Endre utca, Eke utca, Juhász József utca, Kisfaludy utca, Felleg utca, Pamut utca, Vezér utca, Damjanich utca, Szigeti Kálmán utca, Benjámin utca.

A vezetékek környezetében levő fák, bokrok ágait el kell távolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik. Amennyiben a növényzet a vezetékeket veszélyezteti, a hálózat működtetőjének (ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt.) törvényben előírt kötelezettsége a veszélyt saját költségén elhárítani, azaz a gallyazást elvégezni.

A munkálatok elvégzését az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles megengedni, amennyiben a növény valakinek az ingatlanán található.  

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt. az érintett lakosság megértését és türelmét kéri a munkálatok elvégzéséig!