PÁLYÁZAT - Ültess fát kerületünknek

2022.04.18.

 

"Ültess fát kerületünknek"

Pályázat 2022

 

Kedves Kerületi Lakosok!

A városi fák, facsoportok és fasorok a városi környezet elviselhetőbbé tételében, a környezeti állapot és az életminőség javításában kiemelkedő szerepet játszanak. Ennek érdekében, a Helyi Környezetvédelmi Program célkitűzéseinek megfelelően, Önkormányzatunk meghirdeti az „Ültess fát kerületünknek” pályázatát, melynek keretében facsemetéket biztosít a kerület lakosai és intézményei részére.

fa

A fák szakszerű elültetését Önkormányzatunk biztosítja. Az igénylőnek kell vállalnia, hogy az elültetett facsemetét az igénylésben megjelölt közterületen szakszerűen ápolja, annak esetleges eltűnéséről, károsodásáról haladéktalanul értesíti a Polgármesteri Hivatal Fenntartható Fejlődés Főosztályának Környezetvédelmi Osztályát.

Az elültetésre kerülő fafajok meghatározásánál figyelembe kell venni az adott fasorban, zöldterületen lévő fafajokat, fajtákat, a közműveket, az utca szélességét, a telepítésre kerülő fák lombkorona méretét és magasságát. Az egységes fasorok kialakítása érdekében Önkormányzatunk, egy utcaszakaszra csak azonos fafajokból álló fasor telepítését támogatja.

A pályázatok elbírálását a Fenntartható Fejlődés Főosztály Környezetvédelmi Osztálya végzi.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető.

Adatlap kitöltési információk:

A járványhelyzetre való tekintettel a pályázatokat elsősorban elektronikus úton kérjük benyújtani a www.bp18.hu/kornyezetvedelem/fa webcímen keresztül. Indokolt esetben személyesen is benyújtható az Ügyfélszolgálati Osztályokon (1184 Üllői út 400., 1188 Nemes utca 16.) kihelyezett pályázati adatlap segítségével. A pályázati adatlap az internetről nem tölthető le és nem küldhető be elektronikus levélben (e-mail)!

Hiányosan kitöltött, valamint a megadott határidőn túl beérkezett adatlap esetén a pályázatot nem áll módunkban elfogadni.

 

Jelentkezési határidő: 2022. április 19-től – 2022. május 15-ig

signo