„Házi Esővízgyűjtés” pályázat 2021

2021.08.27.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Házi Esővízgyűjtés” elnevezésű felhívásunkra 2021. évben beérkezett pályázatok feldolgozásra kerültek.

Nagy örömünkre szolgált, hogy felhívásunkra közel 1200 pályázat érkezett, hiszen az esővíz megfelelő gyűjtésével, tárolásával és felhasználásával jelentősen hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez. Köszönetünket fejezzük ki minden pályázónak, aki részt vesz ebben a közös programban, és ezzel hozzájárul ahhoz, hogy minél zöldebb környezetben éljünk.

A nyertes pályázók az esővízgyűjtő tartályokat személyesen az önkormányzat által elektronikus, vagy postai úton megküldött értesítő levél és személyi okmányainak (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány) bemutatásával tudják átvenni, az értesítő levélben megadott helyszínen és időpontban. A tartályokat a pályázó személyén kívül más személy is átveheti az értesítő levél, valamint a pályázó és 2 tanú aláírásával ellátott meghatalmazás ellenében.Tartály méretei: D80x94cm

A koronavírus miatt fennálló országos járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy az átvétel helyszínén lehetőség szerint szíveskedjen maszkot viselni, valamint ügyeljen a 1,5 m-es védőtávolság betartására. Bízunk abban, hogy közös összefogással - az esővízgyűjtő tartályok kiosztásával - sikerül a környezetvédelmet népszerűsíteni és az értékes ivóvíz felhasználását csökkenteni. 

A környezet védelme érdekében végzett munkáját ezúton is köszönjük!