KEDVEZMÉNYES MIKROHITELEK XVIII. KERÜLETI MIKROVÁLLALKOZÁSOKNAK

2021.09.27.

ELINDULT A XVIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ÉS A BUDAPESTI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI KÖZALAPíTVÁNY EGYÜTTMŰKÖDÉSE.

 Pestszentlőrinci és pestszentimrei mikrovállalkozások számára is elérhetőek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány non-profit mikrohitelei, melyek a személyi kölcsönöknél lényegesen kedvezőbb feltételekkel igényelhetők.

A Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes kamatozású hiteleket kínál az életképes üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozásoknak.

A Budapest Mikrohitel igényelhető ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 2,5 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, maximum 10 mFt összegig, saját erő nélkül vehető igénybe.

A mikrohitelek iránt érdeklődő XVIII. kerületi mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány finanszírozási tanácsadói, melynek során a mikrovállalkozások segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődés, valamint hitel konzultációra időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36 1 268 1800, +36 30 954 0882

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)