Ünnepelt a kormányhivatal

Írta:  2013.07.09.
Az egyik legeredményesebb fővárosi kormányhivatal dolgozóit köszöntötték a Közszolgálati Tissztviselők Napján.

− Az élet gazdagabb lesz, ünnepibb és emberibb, ha megtöltöd a hétköznapok néhány percét a rendkívülivel, az emberivel, a jóindulatúval és az udvariassal; tehát az ünneppel – idézte köszöntőjében Márai Sándort Hodruszky Csaba, Budapest Főváros Kormányhivatal XVIII. kerületi Hivatalának vezetője a Közszolgálati Tisztviselők Napján tartott ünnepségen.
A Közszolgálati Tisztviselők Napját 15 éve rendezik meg Magyarországon július elsején. A kerületi kollégáknak idén volt mind ünnepelni, hiszen az alig fél éve működő kormányhivatal a főváros egyik legjobban teljesítő kormányhivatala.

Hodruszky Csaba a kollégák munkáját megköszönve külön köszöntötte a Fővárosi Kormánymegbízotti dicséretben részesült Bátyi Annát, az okmányiroda, és Kelemen Emmát, a gyámhivatal munkatársát. Az ünnepségen hivatalvezetői dicsérő oklevelet kapott Koleas Nikolaosné, a gyámhivatal, Tamási Tünde, a munkaügyi kirendeltség, Tóth Antalné, a hatósági osztály, Papp Zoltánné, az okmányirodai osztály, valamint Bayer Erika, a működést támogató osztály munkatársa.
Az önkormányzat és a kormányhivatal kapcsolata az első pillanattól rendkívül jó. Az ünnepségen az önkormányzatot képviselő Csomó Tamás alpolgármester elmondta, köszönetképpen a kiváló munkáért a hivatal munkatársai használhatják az önkormányzati tulajdonú délegyházi üdülőt, és kedvezményesen vehetik igénybe a Park Uszoda szolgáltatásait.