Mindenki számára tartogat valamit a nagy fesztiválhétvége!

2022.04.27.

 

Bulizók, gyermekek, anyukák, apukák, idősek, fiatalok - április 30-án és május 1-jén rengeteg ingyenes program, koncertek, finom ételek és italok várnak mindenkit a Bókay-kertben és a Tomory Lajos Múzeum kertjében. A koncertek pontos kezdéséről a képgalériánkban is találhatóak információk. 

Április 30-án Európa Kapuja Fesztivál a Bókay-kertben

Európai nemzetek és nemzetiségek kultúráján, zenéjén és gasztronómiáján keresztül mutatjuk meg a kontinens sokszínűségét.

Két színpadon az alábbi fellépőkkel találkozhattok: Paddy and the Rats, Romano Drom, Szarka Tamás (Ghymes) és zenekara, Kákics zenekar, Alex Torres, Padam, Cimbalom Brothers, és a spanyol flamenco-énekes és gitárművész Ricardo Fernandez del Moral.

Részletek:

https://www.varosgazda18.hu/europakapuja

 

Április 30.  Boldog anyák napját! Tomory Lajos Múzeum kertje 11:00-14:00 óra között

Két masszőr segít ellazulni az édesanyáknak, a ColorMyStyle stylist csapata pedig egyéni színtanácsadással látja el a hölgyeket. A Civil Zöldítők Egyesülete mindeközben izgalmas játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várják a gyermekeket. Amíg anya pihen, a

gyerkőc játszik.

Részletek:

https://www.tomorylajos-muzeum.hu/boldog-anyak-napjat

 

Május 1-jén Majális a Bókay-kertben

Tavaszköszöntés, májusfaállítás, gyermekfoglalkozások biztosítják a felhőtlen szórakozást. Élő dínó show, körhinta, céllövölde színesítik a kínálatot, és persze a finom falatok, italok sem maradhatnak el.

Akik a nap folyamán szórakoztatnak minket a színpadokon: Tompeti és Barátai, Csonka András, a Dívák, Berkes Olivér, Lil G, Alee, Soulwave és óriási bulival a Hooligans.

Részletek:

https://www.varosgazda18.hu/majalis/

 

Május 1. GépMajális a Tomory Lajos Múzeum kertjében 10:00-18:00 óra között

Veterán gépek felvonulása, gőzgépes cséplés, több mint 100 néptáncos másfél órás bemutatója, fúvós-zenekar koncertje... Idén 28 különböző járművet és számtalan elfeledett eszközt láthatunk, a gőzgéptől a dömperen át a veterán autókig.