Nincs diplomája Kunhalmi Ágnesnek

Írta:  2014.03.27.
Korábban azt állította, de nincs diplomája Kunhalmi Ágnesnek, az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltjének és oktatáspolitikusának.
Oktatási szakemberként definiálja magát a közéletben két év óta aktív Kunhalmi Ágnes. A Lőrinci Blog azonban azt állítja, diplomája sincs az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltjének, noha korábban kettőt is feltűntetett önéletrajzában.

A blogbejegyzés szerzője a XVIII. kerületet is felölelő választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjeinek iskolai végzettségéről akart tanulmányt írni, ekkor kapta az információt, hogy Kunhalmi Ágnesnek valójában nincs is diplomája. A cikkszerző – mint írja – rákérdezett Kunhalminál, aki egy hét alatt sem válaszolt, viszont közben megváltoztatta nyilvánosan olvasható önéletrajzát: az újabb állítás szerint csak járt egyetemre.
A Lőrinci Blog szerint Kunhalmi két egyetemet is elkezdett, de egyiken sem fejezte be, és nyelvvizsga híján egyelőre nem is lehetséges, hogy diplomát vegyen át.
A valóságban Kunhalmi Ágnes rögtön érettségi után bekerült a Medgyessy-kormány egyik minisztériumába, és a kabinet munkatársa volt – alig 20 évesen – Gyurcsány idején is. Az elmúlt két évben az MSZP oktatási szakértőjeként szólalt fel a nyilvános fórumokon. A témáról a Hír TV is összeállítást készített.
(Fotó: MTI)

 
Kunhalmi Ágnesnek is tisztáznia kell magát