Ingyenes szűrés és véradás

Írta:  2014.08.26.
Véradással egybekötött ingyenes lakossági egészségügyi szűrést tart szeptember 13-án a Dél-pesti Kórház.

Újabb egészségnapot tart szeptember 13-án 8 és 16 óra között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet. Az őszi Egészségnapon tüdőszűrésen, nőgyógyászati-, szemészeti-, urológiai szűrővizsgálatokon, száj- garat- gége rákszűrésen, valamint sebészeti szűrésen vehetnek részt azok, akiknek fontos az egészségük. A hagyományokhoz híven az orvosi konzultációk mellett sok színes kísérőprogrammal, életmód tanácsadással, egészséges ételek kóstolójával, ingyenes vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint méréssel, lúdtalpszűréssel, újraélesztési bemutatóval, dohányzás leszoktató programmal és véradási lehetőséggel várják az érdeklődőket.

Figyelem! A szűréseken történő részvételhez, illetve a véradáshoz érvényes Taj-kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges! A vizsgálatokra való bejelentkezés utolsó időpontja a résztvevők számától is függ, de legkésőbb 14 óra. További információk és részletes program: www.delpestikorhaz.hu

Az ingyenes szűrések mellett lehetőség van arra is, hogy másokon segítsünk. A kórház örömmel fogadja az önkéntes vértadók felajánlását.
Az Egészségnap fővédnöke Ughy Attila, XVIII. kerület polgármestere.

Korábbi cikkünk a témában