Mester közbelép, Szaniszló nem nyilatkozik

Írta:  2014.08.26.
Tovább nő a káosz a baloldalon: minden megegyezésen kívül függetlenként indul a korábbi szocialista kerületi polgármester, Mester László.
„Ha a volt polgármester indul, utódja, Ughy Attila (Fidesz– KDNP) már hátra is dőlhet – mondta korábban lapunknak Szaniszló, aki tegnap már nem kívánt nyilatkozni.”
Mindezt a Magyar Nemzet Online hozta le a mai napon, miután közzétette a hírt: Szaniszló rémálma valóra vált, a korábbi MSZP-s XVIII. kerületi polgármester, Mester László ugyanis független polgármester-jelöltként indul az októberi választáson, és ezzel éppen azokat a szavazókat szívja el az MSZP, a DK, az Együtt és a PM közös jelöltje elől, akik egy Mesteréhez hasonló városvezetés visszatérését remélték volna a baloldali győzelemtől.

Az MNO cikke megjegyzi: „Mester László korábbi párttársa és főtanácsadója, Simon Gábor ügyében játszott esetleges szerepe miatt magyarázkodhat a kampányban. Jelenleg több, a hivatali idejét érintő nyomozás is zajlik.”. Ezzel együtt is bizonyos, hogy a korábbi polgármesternek bőven sikerül álmatlan éjszakákat szereznie a baloldalon kampányolóknak, és a kézszorítás sem lesz már olyan forró és barátságos, mint a képünkön látható korábbi felvételen.

Egyezség után sincs egység